Za najznačajniji resurs smatramo svojih 80 zaposlenih. Zajedno smo izgradili tim koji nas svrstava u grupu srednjih preduzeća i koji je dorastao najzahtevnijim projektima koje nam poverite.

Sa aspekta bezbednosti i zdravlja na radu o atestima mašina i opreme kojima naši zaposleni rukuju brine Institut za bezbednost i humanizaciju iz Novog Sada. Kvalitet i ateste svih materijala koje ugrađujemo proveravaju i garantuju Građevinski fakultet Univerziteta u Novom Sadu i Zavod za ispitivanje materijala i konstrukcija iz Subotice. Takođe, veliku pažnju pružamo i psihofizičkom stanju naših zaposlenih, te medicinska kuća Ergo-Sana iz Beograda vrši obavezne lekarske preglede svakih 6 meseci.

Danas se možemo pohvaliti da smo jedna od retkih građevinskih operativa u kojoj zaposleni započinju i završavaju svoj radni vek sa punim radnim stažom. Takođe, ponosni smo na činjenicu da kod nas rade različite generacije istih porodica.

Naš tim danas čine 4 diplomirana inženjera, 4 tehničara i više od 50 kvilifikovanih majstora svih profila. Konstantno rastemo i razvijamo se zajedno sa našim partnerima, na temeljima iskustva i znanja koji preko 40 godina donose vrhunske rezultate.