Građevinsko preduzeće „Novi Bečej“ osnovano je 1972. godine i od tada do danas, kroz različite oblike svojine i organizovanja uspešno se razvija i traje preko 40 godina. 2005. godine preduzeće postaje privatna svojina i zajedno sa svojih 80 zaposlenih nastavlja da raste kao uspešna, porodična firma.

Danas predstavljamo poslovni sistem koji svojim partnerima može da ponudi najrazličitije usluge iz oblasti građevinskih i zanatskih radova, na osnovu dugogodišnje tradicije, prepoznatljivog kvaliteta i iskustva. Sopstveni zanatski pogoni, fabrika betona, pogon za separisanje šljunka, smeštajni kapaciteti i operativa koju čine savremeni alati i mašine prosečne starosti ispod 5 godina, čine nas zaokruženom poslovnom celinom i naša su tržišna prednost.

Pored svega navedenog, našim najvažnijim resursom smatramo svoje zaposlene, a najvećim projektom uzajamno poverenje koje preko četiri decenije uspešno gradimo zajedno sa našim partnerima.

Mi smo spremni i organizovani da se na svaki Vaš poziv stavimo na raspolaganje i da sve Vaše potrebe i želje razrešimo na obostrano zadovoljstvo.